Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerbelgie.nl


  Online waarzeggers uit Belgie
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Belgie geven u online antwoord op uw levensvragen alsook online hulp en online advies door de online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Online ervaringen over Online online waarzeggers uit Belgie
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karlien
  Ervaring met waarzegger Karlien
  Ik ben altijd weer blij als ik met Karlien gesproken heb. Ik hoop dat je nog lang doorgaat met je werk Karlien en dat je mij nog regelmatig even op het goede spoor kan zetten. Ik ben blij met je.




Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard met waarzegger Karlien   Ervaring van Richard geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karlien  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Evs
  Ervaring met waarzegger Evs
  Bedankt voor de inzichten over mijn werksituatie. Het heeft mij enorm geholpen. Ik bel je binnenkort om verder te praten.




Ervaring van Ine met waarzegger Evs   Ervaring van Ine met waarzegger Evs   Ervaring van Ine geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Evs  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Bedankt Negilia voor een fijn gesprek.




Ervaring van Medley met waarzegger Negilia   Ervaring van Medley met waarzegger Negilia   Ervaring van Medley geplaatst op 19 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Faith
  Ervaring met waarzegger Faith
  Wauw dank je wel lieve Faith voor je eerlijke reading maar vooral voor hoe je me uit een situatie gecoachd hebt. Ik zat letterlijk vast in mijn denkpatroon en mijn overtuigingen, daar heb je me volledig uitgehaald.
ik ga zeker aan de slag met de tools die je me gegeven hebt en laat snel weer van me horen.
dank je wel Faith en tot snel

groetjes D.




Ervaring van D met waarzegger Faith   Ervaring van D met waarzegger Faith   Ervaring van D geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Faith  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Tess
  Ervaring met waarzegger Tess
  Hallo Tess, je bent goed in je voorspelling, laat het op me afkomen vertelde je me, is uitgekomen, ik bel je binnenkort dikke zoen.




Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine met waarzegger Tess   Ervaring van Martine geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Tess  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Lieve Monique ik heb jouw gebeld over mij en virgil. En mijn moeder susanne heb je ook gesproken. Mocht alles uitkomen wat je hebt voorspelt dan bel ik je zelf terug.

Je bent echt een geweldige vrouw om mij te praten. Groetjes vanessa .




Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegger Monique   Ervaring van Vanessa en virgil met waarzegger Monique   Ervaring van Vanessa en virgil geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Monique
  Ervaring met waarzegger Monique
  Heb Monique een aantal keer gesproken, zij is zeer direct en duidelijk in wat ze wel of niet kan qua inzicht en advies. Dus zo hoef je ook geen valse verwachtingen aan te kweken. En gelukkig is Monique's grens geen beperking want ze kan genoeg. Alle voorspellingen van data's zijn tot nu toe alle keren uitgekomen. Fijne dame om mee te praten toppertje.




Ervaring van Liza met waarzegger Monique   Ervaring van Liza met waarzegger Monique   Ervaring van Liza geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Monique  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Negilla net gesproken ze heeft me geholpen uit me twijfels en eruitgehaald wat ik dacht, hartelijk dank.

Fajalobi.




Ervaring van Fajalobi met waarzegger Negilia   Ervaring van Fajalobi met waarzegger Negilia   Ervaring van Fajalobi geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Wat ben je goed zeg. Ik bel je zeker nog eens terug.




Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra met waarzegger Louisa   Ervaring van Sandra geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Dirk
  Ervaring met waarzegger Dirk
  Beste Dirk, ik heb u afgelopen woensdag gesproken over mijn situatie met M, al de goede voorspellingen die u heeft gegeven zijn kort erna uitgekomen, ik was echt heel verbaasd erover dat alles gewoon klopte wat u mij heeft verteld en wat een begripvolle en ervaren man bent u, een topmedium dus, dank u wel voor alles.




Ervaring van N met waarzegger Dirk   Ervaring van N met waarzegger Dirk   Ervaring van N geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Dirk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Louisa
  Ervaring met waarzegger Louisa
  Bedankt weer voor vandaag lieve Louisa. Als ik iemand vertrouw hier dan ben jij het. Je zat al zo vaak goed met een andere kwestie in mijn leven, wat ik nu gelukkig afgesloten heb. Ik hou je op de hoogte en als ik iets hoor, dan zal ik het je laten weten. Louisa is toegankelijk en geen vraag is te gek. En gewoon een ontzettend eerlijk en lief mens om mee te praten. Heel veel liefs, Stefanie.




Ervaring van stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van stefanie met waarzegger Louisa   Ervaring van stefanie geplaatst op 18 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Louisa  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Zeer prachtige Reading en komt zeker overeen met de huidige situatie.

Sterk.

Bedankt.




Ervaring van Romeo met waarzegger Negilia   Ervaring van Romeo met waarzegger Negilia   Ervaring van Romeo geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Laaya
  Ervaring met waarzegger Laaya
  Wauw alles klopt wat Laaya zegt en ziet.
Tot in details.
Ze is ongelooflijk goed.
Dankjewel Laaya voor jouw mooie Reading.
Tot Bellens
X.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Laaya   Ervaring van Anoniem met waarzegger Laaya   Ervaring van Anoniem geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Laaya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Negilia
  Ervaring met waarzegger Negilia
  Zojuist een reading gehad met deze geweldige mevrouw. Er is me een hoop duidelijk geworden, om diverse dingen. Ik ga haar zeker terug bellen.
En is zeker een aanrader.
Een warme groet en veel liefs van Suzanne .




Ervaring van Suzanne met waarzegger Negilia   Ervaring van Suzanne met waarzegger Negilia   Ervaring van Suzanne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Negilia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Joke
  Ervaring met waarzegger Joke
  Deze engel is echt een topper.
Zoveel al geholpen, zoveel al voor ons gedaan, zoveel al uitgekomen.
Diepe buiging lieve Joke.




Ervaring van M.H. met waarzegger Joke   Ervaring van M.H. met waarzegger Joke   Ervaring van M.H. geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Joke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Emerald
  Ervaring met waarzegger Emerald
  Lieve Emerald, zojuist met jou gesproken.
Je vertelde zoveel rake dingen TOP.
Je bent een echt een lieverd en rustig, je luistert goed.
Daar wil ik je nog een keer voor bedanken.

Liefs Daphne xx .




Ervaring van Daphne met waarzegger Emerald   Ervaring van Daphne met waarzegger Emerald   Ervaring van Daphne geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Emerald  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Isha
  Ervaring met waarzegger Isha
  Lieve Isha ik heb enorme bewondering voor jouw als persoon en capaciteiten waar ik dankbaar voor ben er gebruik van te mogen maken. Ik voel me begrepen en gehoord en je gaat gelijk krijgen dat weet ik zeker. Je hoort nog van me. Liefs M.




Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela met waarzegger Isha   Ervaring van Manuela geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Isha  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  DANKJEWEL Anitta.
De inzichten/bevestigingen helpen mij enorm. Heel fijn. xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Anitta   Ervaring van Karin met waarzegger Anitta   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Merel
  Ervaring met waarzegger Merel
  Merel u voelt het fijn aan ga er zeker opletten niet teveel vertellen. En laat alles op me af komen. Bedankt.




Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita met waarzegger Merel   Ervaring van Rita geplaatst op 17 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Merel  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anouk
  Ervaring met waarzegger Anouk
  Hoi Anouk, soms is het eng (haha) hoe juist je alles ziet en kan vertellen. Wat ik moeilijk kon geloven daar heb je nu ook gelijk gekregen. Thx voor alle fijne gesprekken.




Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem met waarzegger Anouk   Ervaring van Anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anouk  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Niamh
  Ervaring met waarzegger Niamh
  Beste Niamh,
Ik heb je nu in totaal 3x gesproken. Gisteren voor het laatst (klassenavond). Je bent een heel fijn medium en een goede. Gisteren is het trouwens goed gegaan. Hij stond ineens achter me. Heb hem totaal genegeerd. Dankjewel voor je gesprekken. Bel zeker nog terug.
xx Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Niamh   Ervaring van Karin met waarzegger Niamh   Ervaring van Karin geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Niamh  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Gazali
  Ervaring met waarzegger Gazali
  Wilt de u de waarheid horen van iemand die niet om de pot heen draait. En dat uw voorspellingen uitkomen, bel Gazali.




Ervaring van super tevreden klant met waarzegger Gazali   Ervaring van super tevreden klant met waarzegger Gazali   Ervaring van super tevreden klant geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Gazali  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Beau
  Ervaring met waarzegger Beau
  Hoi Beau, ik wil hierbij graag een recensie voor je schrijven zodat anderen weten hoe goed je bent.
Ik bel je nu al meer dan een jaar en je hebt mij geholpen door alle diepe dalen heen te komen. Tot nu toe heb je alle dingen die je zag en voelde helemaal bij het juiste eind gehad. Ik heb zeker vertrouwen in dat de rest ook goed gaat komen. Ik bel je snel weer voor een steuntje in de rug. Liefs M.




Ervaring van Mareille met waarzegger Beau   Ervaring van Mareille met waarzegger Beau   Ervaring van Mareille geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Beau  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Chantal
  Ervaring met waarzegger Chantal
  Dank je wel voor het gesprek vanmorgen rond half tien; het verbrak plotseling maar ik had nog willen zeggen dat ik jou heel verhelderend vond en ook je adviesen om mezelf te behelpen in de onzekerheid goed zijn voor mij. Ik hoop je vaker te mogen spreken.




Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem met waarzegger Chantal   Ervaring van anoniem geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Chantal  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met waarzegger Julia   Ervaring van Schorpioen met waarzegger Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Dit consult was geweldig. Heel veel inzichten en veel bijzondere en ook zeer ware dingen gehoord. Een man met het hart op de juiste plek,.een hart voor mensen. Niet gek dat zo iemand dan zo'n Goddelijke gave heeft gekregen. Blij dat ik met hem heb gesproken en bel zeker terug om verslag uit te brengen.

Lieve groet,

Sannie.




Ervaring van Sannie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Sannie met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Sannie geplaatst op 16 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Lieve Sherlock, jou zonet gesproken. Je hebt ook zo een fijne stem, humor, spontaan en oprecht.
Dankje wel nogmaals je bent een TOPPER.

Lieve groet Daphne .




Ervaring van Daphne met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Daphne met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Julia
  Ervaring met waarzegger Julia
  Heb je vanmiddag eindelijks aan de telefoon gehad.
Kippenvel. Je wist het exact te benoemen hoe het in elkaar zit.
Ben benieuwd of hij ooit nog contact op neemt.
Xx.




Ervaring van Schorpioen met waarzegger Julia   Ervaring van Schorpioen met waarzegger Julia   Ervaring van Schorpioen geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Julia  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Dear Nellekke, I am happy that I found you, for me you are one of the best mediums ever, I am sorry that our conversation was cut abruptly due to a technical issue, I will call you again soon for sure. Your Italian customer Maria.




Ervaring van Maria met waarzegger Nellekke   Ervaring van Maria met waarzegger Nellekke   Ervaring van Maria geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Donna
  Ervaring met waarzegger Donna
  Donna, een derde voorspelling die is uitgekomen. Liefde is uitgekomen zoals voorspelt, tweede het geheim is opgebiecht, net zoals jij had voorspelt. Derde is uitgekomen de ontmoeting. Ik hoop dat jij een goede vakantie hebt gehad en jou weer snel te pakken kan krijgen.




Ervaring van Linda B met waarzegger Donna   Ervaring van Linda B met waarzegger Donna   Ervaring van Linda B geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Donna  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Nellekke
  Ervaring met waarzegger Nellekke
  Lieve Nelleke even weer een extra bedankje voor jou.
Je bent echt een schat. Xxx Daphne.




Ervaring van Daphne met waarzegger Nellekke   Ervaring van Daphne met waarzegger Nellekke   Ervaring van Daphne geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Nellekke  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Karine
  Ervaring met waarzegger Karine
  Karine is een heel rustige vriendelijke dame, erg goed met haar helderziende gave. Ze krijgt veel informatie door, geen vraag is teveel, heeft een engelengeduld en vooral heel oprecht. Mocht zelf na 3 maanden ondervinden dat zij het bij het rechte eind had. Knap hoe ze dat doet.




Ervaring van witte bloesem met waarzegger Karine   Ervaring van witte bloesem met waarzegger Karine   Ervaring van witte bloesem geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Karine  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anitta   Ervaring van Sandra met waarzegger Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Anitta
  Ervaring met waarzegger Anitta
  Anitta is een lieve rustige dame die echt contact maakt en dat ervaar je. Ze ziet de dingen juist en voorspellingen komen uit.

Dankjewel Anitta.




Ervaring van Sandra met waarzegger Anitta   Ervaring van Sandra met waarzegger Anitta   Ervaring van Sandra geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met Anitta  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger SherlockOryn
  Ervaring met waarzegger SherlockOryn
  Ja hoor. Je felicitatie was inderdaad op z'n plaats. Je had weer volkomen gelijk. Top. Op naar eind april begin mei .




Ervaring van Ikke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Ikke met waarzegger SherlockOryn   Ervaring van Ikke geplaatst op 15 september 2021
Plaats zelf een ervaring Bel met SherlockOryn  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden