Home Ervaringen Belgie Vraag & antwoord Gratis horoscoop Kwaliteit Contact
 
Waarzeggerbelgie.nl


  Online waarzeggers uit Belgie
Paswoord vergeten?
     
  Online waarzeggers uit Belgie geven u online antwoord op uw levensvragen alsook online hulp en online advies door de online waarzeggers.  
     
     
  Elke dag gratis uw horoscoop per e-mail
  Klik op uw sterrenbeeld voor gratis horoscoop van vandaag  
 
Daghoroscoop  Ram door  waarzeggers Daghoroscoop  Stier door  waarzeggers Daghoroscoop  Tweelingen door  waarzeggers Daghoroscoop  Kreeft door  waarzeggers Daghoroscoop  Leeuw door  waarzeggers Daghoroscoop  Maagd door  waarzeggers
Daghoroscoop  Weegschaal door  waarzeggers Daghoroscoop  Schorpioen door  waarzeggers Daghoroscoop  Boogschutter door  waarzeggers Daghoroscoop  Steenbok door  waarzeggers Daghoroscoop  Waterman door  waarzeggers Daghoroscoop  Vissen door  waarzeggers
 
Maak een GRATIS waarzegger-account aan
Telefoon Consult
E-mail Consult
Foto Reading
Gratis daghoroscoop
 
 
 
 

Ervaringen van onze bezoekers

Home

Ervaringen waarzegger Marya
  Hoe ervaren onze bezoekers de dienstverlening van onze waarzeggers in Belgie?
 

Onze bezoekers zijn onze beste referentie. U kan hier de ervaringen met onze waarzeggers uit Belgie van andere bezoekers nalezen. U wil toch graag even weten wat andere bezoekers hun ervaring is met een specifiek waarzegger?

Daarom kan u hieronder een overzicht bekijken van enkele ervaringen per waarzegger uit Belgie.

U kiest uit het dropdownmenu een waarzegger en kan zo de ervaringen van andere gebruikers en bezoekers over dit specifiek waarzegger nalezen.

Alle ervaringen die je op waarzeggerbelgie.nl leest zijn geschreven door bezoekers zoals u. Deelt u zelf ook graag uw ervaring die u met 1 van onze waarzeggers uit Belgie had, dan kan u hier zelf uw ervaring plaatsen. Hierdoor help ook jij mee aan een onverdeelde kwalificering zodat andere bezoekers de juiste keuzes kunnen maken en wij onze diensteverlening steeds kunnen optimaliseren.

Wij danken u dus op voorhand om ook uw persoonlijke ervaring met onze waarzeggers hier te plaatsen.

     

  Kies een waarzegger en lees meer ervaringen:  Plaats zelf een ervaring


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, ik wil je zo ontzettend bedanken dat je mij elke keer weer kracht geeft. Je bent een geweldig mens. Je ziet de dingen goed zuiver en heel nuchter. Je bent een topper. Ik kijk uit naar je voorspelling

Dikke knuffel Y.




Ervaring van Yas met waarzegger Marya   Ervaring van Yas met waarzegger Marya   Ervaring van Yas geplaatst op 5 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Bedankt voor je mooi reading.
Liefs, B.




Ervaring van Brenda met waarzegger Marya   Ervaring van Brenda met waarzegger Marya   Ervaring van Brenda geplaatst op 4 oktober 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Jeetje, hoe goed ben jij.
Ik had je net aan de lijn, binnen de 2u is je voorspelling uitgekomen ivm M. Wat je zei Is terecht. Ik kijk uit naar de rest van je voorspellingen die je al gedaan hebt.

Dank je wel.
Liefs E.
.




Ervaring van E met waarzegger Marya   Ervaring van E met waarzegger Marya   Ervaring van E geplaatst op 26 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Wat een zuiver medium, heb haar 2 keer gesproken haar voorspellingen zijn in heel korte tijd uitgekomen. Soms dezelfde dag of de volgende dag. Zij kan heel goed invoelen op situaties en ook heel goed in tijd. Ik zou haar een ieder aanraden een hele goed medium.

Mar.




Ervaring van M. met waarzegger Marya   Ervaring van M. met waarzegger Marya   Ervaring van M. geplaatst op 22 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Heeee diva, Thank you for listening and for just being real. Stay fabulous.




Ervaring van You know who met waarzegger Marya   Ervaring van You know who met waarzegger Marya   Ervaring van You know who geplaatst op 20 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Ik heb Marya al best vaak gesproken en iedere keer zet zij mij terug in mijn kracht. Het is een hele lieve eerlijke oprechte vrouw die geen nonsens verteld. Ik heb alle vertrouwen in haar inzichten en voorspellingen. Tot gauw weer lieve vrouw. Liefs, FF .




Ervaring van FF met waarzegger Marya   Ervaring van FF met waarzegger Marya   Ervaring van FF geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Heel fijne vrouw om me te praten en stelt je meteen gerust. Is heel eerlijk en oprecht hoe de zaken gaan lopen.




Ervaring van T met waarzegger Marya   Ervaring van T met waarzegger Marya   Ervaring van T geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Dankjewel lieve Marya, ik heb je gisteren en vandaag gesproken. Je bent duidelijk in wat je doorkrijgt. En hierin ben je kort en krachtig. Je houdt mensen niet langer aan de telefoon dan nodig. Je geeft zo mooi vertrouwen. Je bent goed.

Liefs, Karin.




Ervaring van Karin met waarzegger Marya   Ervaring van Karin met waarzegger Marya   Ervaring van Karin geplaatst op 17 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Hallo Marya, wat een inspirerend gesprek. Je gaf me echt een boost. Bedankt. Stay fabulous, diva.




Ervaring van Medley met waarzegger Marya   Ervaring van Medley met waarzegger Marya   Ervaring van Medley geplaatst op 9 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya,
Wat was het fijn om u te spreken.
U gaf mij een stuk rust en vertrouwen en ik wil u daar ontzettend voor bedanken. U zag dingen in de kaarten die klopte. Heel erg bedankt voor het mooie consult.
Liefs,
Viktoria.




Ervaring van Viktoria met waarzegger Marya   Ervaring van Viktoria met waarzegger Marya   Ervaring van Viktoria geplaatst op 6 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Marya stelt me gerust en geeft me weer dat vertrouwen om niet op te geven. Snelle uitleg en altijd verhelderend. 1 van de beste op deze lijn. X.




Ervaring van tz dame met waarzegger Marya   Ervaring van tz dame met waarzegger Marya   Ervaring van tz dame geplaatst op 4 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Dank je wel Marya, jouw voorspelling klopt, hij is terug gekomen. Ook jouw adviezen en sturing op werkgebied hebben mij enorm geholpen om mij te focussen op wat goed is voor mij.




Ervaring van M met waarzegger Marya   Ervaring van M met waarzegger Marya   Ervaring van M geplaatst op 3 september 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Ik vind Maya zeer helder en aangenaam. Ik kreeg snel duidelijke antwoorden op al mijn vragen. Ze voelt heel goed aan wat je verbinding is met een bepaald persoon. Ik bel je zeker nog eens.

Stier.




Ervaring van Enya met waarzegger Marya   Ervaring van Enya met waarzegger Marya   Ervaring van Enya geplaatst op 30 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  lieve marya, ik heb je daarstraks aan de lijn gehad , wat goed ben je, zo zuiver en zo oprecht, de nagel op de kop, een lieve super warme vrouw die alles zo goed aanvoelt, petje af en bellen maar, ze is het waard , zeker 10 sterren, een echte aanrader. liefs carine.




Ervaring van carine nijs met waarzegger Marya   Ervaring van carine nijs met waarzegger Marya   Ervaring van carine nijs geplaatst op 28 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Vandaag heb ik Marya gesproken. Zij is heel helder, duidelijk en eerlijk in haar bevindingen. Zo kon zij heel goed een persoon omschrijven met wie ik werk. Ze kon ook goed aanvoelen hoe ik mij voel in bepaalde relaties tot anderen.
DANK Marya, ik zal je gauw weer bellen. Anisa.




Ervaring van Anisa met waarzegger Marya   Ervaring van Anisa met waarzegger Marya   Ervaring van Anisa geplaatst op 25 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Lieve Marya, hartelijk dank voor het super mooie gesprek en antwoordden op mijn vragen. Uw bevestiging is een hele opluchting voor mij. U hoort mij heel gauw. Want nu wachten op. hahaha. Heel veel liefs .




Ervaring van Orchidee met waarzegger Marya   Ervaring van Orchidee met waarzegger Marya   Ervaring van Orchidee geplaatst op 23 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Zojuist Marya voor het eerst gesproken, was een heel fijn gesprek. Ontzettend lieve vrouw die eerlijk en oprecht is. Ik zal meteen met jouw tips aan de slag gaan. Ik bel je zeker nog eens terug. Liefs, F die warme vrouw net als jij.




Ervaring van FF met waarzegger Marya   Ervaring van FF met waarzegger Marya   Ervaring van FF geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Wat een onwijs lieve en leuke vrouw dit. Heerlijk gesprek gehad met haar en rake inzichten en antwoorden gekregen, ze heeft me enorm gerustgesteld.




Ervaring van D. met waarzegger Marya   Ervaring van D. met waarzegger Marya   Ervaring van D. geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Heel prettig gesprek gehad. Zeer motiverend en opbeurend. Toen ik je belde had ik een rotgevoel. Na ons gesprek voelde ik me weer stukken beter en ontladen. Je bent een supervrouw. Moge al je voorspellingen uitkomen. Ik houd je op de hoogte

Gr. Cindy.




Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy met waarzegger Marya   Ervaring van Cindy geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Heel fijn en warm gesprek gehad met Marya. Heeft me een bepaalde rust gegeven. Bedankt voor alles.




Ervaring van Fatima met waarzegger Marya   Ervaring van Fatima met waarzegger Marya   Ervaring van Fatima geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Ik heb zojuist een heel fijn gesprek gehad met Marya. Ze voelde de situatie heel goed aan. Ik heb zeker wat gehad aan haar adviezen. Harstikke bedankt en ik bel snel weer terug. Marya is echt een aanrader.




Ervaring van A met waarzegger Marya   Ervaring van A met waarzegger Marya   Ervaring van A geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  


Ervaringen van bezoekers met waarzegger Marya
  Ervaring met waarzegger Marya
  Super gesprek Dankje wel.




Ervaring van Donckels met waarzegger Marya   Ervaring van Donckels met waarzegger Marya   Ervaring van Donckels geplaatst op 20 augustus 2020
Plaats zelf een ervaring Bel met Marya  



 

Ervaring over onze waarzeggers plaatsen

Home

Waarzeggerbelgie.nl - ervaring schrijven over waarzegger
 
  Kies een waarzegger Kies een waarzegger:  
  Waardering overwaarzegger Waardering:          
  Naam voor Waarzeggerbelgie.nl Uw naam:  
  E-mailadres voor Waarzeggerbelgie.nl E-mailadres: Niet verplicht  
  Uw ervaring met waarzegger Uw ervaring:  
  Code waarzegger Typ de code over:  
   
 
  Verzend ervaring  

 
 

       
  Copyright © 2008 -
Waarzeggerbelgie.nl.
Microbel | Mobiele versie | Privacy | Sitemap | Teletekst | Bronnen | Waarzegger worden